Diploma’s

Mijn naam is Mario Joosse.
Al heel mijn leven ben ik woonachtig in het mooie Zeeuwse.

Van jongs af aan zijn fitness en sport mijn grote passie, wat nu uiteindelijk geleid heeft tot de oprichting van Sportify, personal training op maat.

Naast mijn fitness/personal-trainersdiploma’s op het CIOS, heb ik ruim twaalf jaar eigen trainingservaring opgedaan waarbij ik veel geleerd heb over de effecten van training, voeding en lifestyle op het menselijk lichaam. Inmiddels ben ik reeds acht jaar actief als fitnessinstructeur en personal trainer.

Competenties:

Fitness-trainer blok A  –
Personal-trainer blok B  –
Fitness-manager blok C  –
Bewegingsdeskundige pre-diabeet
Sportmasseur

Wat mij vooral inspireert bij het geven van personal training is de diversiteit. Ieder individu is anders en dat vraagt om een op maat gemaakte aanpak van training en voeding. Ik houd rekening met uw persoonlijke wensen, mogelijkheden en omstandigheden.

Ik help u graag bij het vaststellen en nastreven van uw doelen door middel van een leuke uitdagende en verantwoorde training.

Het kiezen van de juiste voeding en het zorgen voor een juiste mindset en lifestyle hebben bij mij de hoogste prioriteit. Ik help u te komen tot een fitter, gezonder en energieker leven.
Waar u zelf normaal zou stoppen, daar stimuleer ik u om door te gaan!

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Privacyverklaring

Sportify Personal Training

Leuk dat u onze site bezoekt!
Informatie over onze privacy-instellingen vindt u onderaan de pagina.

(Dit was een eenmalig bericht.)