Bart

Ruim een jaar geleden vroeg ik naar de mogelijkheden bij Fit For All om intensief 1 op 1 begeleid te worden. Ik was door een blindedarmoperatie flink afgevallen terwijl ik van mezelf al een snelle verbranding had en in mijn eigen beleving te mager was.

Na een kennismakingsgesprek had ik een goede klik met ‘de coach’ en stelden we doelen vast: meer spierkracht kweken en fitter worden. Vooral de eerste maanden waren zwaar, maar al vrij snel raakte ik gewend aan de manier van trainen en de intensiteit van het uur waarin je alles moet geven. Ik voelde me sterker en fitter worden middels een zeer gevarieerd trainingsschema.

Naast de gevarieerde oefeningen heeft Mario ook verstand van goede gezonde voeding. Volkoren boterhammen, magere kwark, advocado’s , volkoren pasta, ongezouten noten, kip, eieren.. het is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik kan een jaar later, ruim 7 kilo aangekomen aan spiermassa, niet anders concluderen dat personal training mijn leven heeft verrijkt. Mario motiveert je om van die 8 herhalingen 10 te maken (‘kom op Bart, wat is dat dan !’ als ik de 10 herhalingen dreig te halen),verrast je iedere keer met andere oefeningen en is bovendien een heel aardige gozer met veel humor die ook interesse in jou als persoon toont om zo het maximale eruit te halen.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram

Privacyverklaring

Sportify Personal Training

Leuk dat u onze site bezoekt!
Informatie over onze privacy-instellingen vindt u onderaan de pagina.

(Dit was een eenmalig bericht.)